FAQ

WAT GEBEURT ER IN GEVAL VAN ZIEKTE EN OVERMACHT AAN DE ZIJDE VAN DE ARTIEST(EN)?
Het is nog niet eerder voorgekomen, maar uit te sluiten valt het nooit. La Negra Entertainment heeft voor ieder bandlid tenminste één vaste invaller die bekent is met onze repertoire. Dit geldt eveneens voor de danseressen.
WAT GEBEURT ER ALS ONS FEEST NIET MEER DOOR GAAT?

La Negra Entertainmnet probeert altijd mee te denken met de klant. Echter moeten wij ook onze afspraken nakomen met de artiesten en kunnen daardoor niet voorkomen dat er in bepaalde omstandigheden een percentage van het geboekte bedrag zal moeten worden voldaan. Dit mede in verband met de voorbereiding, reservering van de datum en de daarbij horende inkomensderving. Meer informatie hierover vindt u in onze Algemene Voorwaarden.

WAAROM WORDT ER VOOR DE ARTIEST EEN EENVOUDIGE,GEZONDE MAALTIJD GEVRAAGD?

Als een artiest bijv. om 20:00 opstart gaat met zijn optreden betekend dat ie rond 16:00 al is begonnen met zijn voorbereidingen om naar het feestloctaie te rijden. Tussen deze tijden is de artiest bezig met de reis en alle voorbereidingen en zal hij/zij ook nog moeten eten. Om een goed optreden te kunnen verzorgen is het belangrijk dat de artiest uitgerust en zonder honger aan het optreden kan beginnen. La Negra Entertainment kiest ervoor om deze kosten NIET in de gage van de artiest te verrekenen,maar om dit gescheiden te houden.

HOELANG VAN TEVOREN KOMEN WE AAN OP LOCATIE?

Minimaal 1 uur á 45 minuten van tevoren.

WAT HEBBEN DE ARTIESTEN NODIG?

Een afsluitbare verwarmde kleedruimte met goede verlichting, stoelen, consumptie, en eventueel spiegels.

MAG IK GEBRUIK MAKEN VAN JULLIE FOTO’S VOOR ONZE EVENEMENT ALS WE JULLIE GEBOEKT HEBBEN?

La Negra Entertainment stelt op verzoek een presskit beschikbaar, bestaande uit een biografie en factsheet alsmede een aantal hoge resolutie foto’s, die u ter promotie van uw evenement kan gebruiken.

KOMEN ER NOG EXTRA KOSTEN BOVEN DE GENOEMDE PRIJZEN?

Op het moment dat een offerte op maat heeft laten maken heeft u een prijs waar enkel nog eventuele parkeerkosten bijkomen en de kosten van het verzorgen van een maaltijd voor de betreffende arties(en) en crew. Er zijn geen verborgen of bijkomende kosten meer.

HOE VERLOOPT DE BETALING?

Na ondertekening van de boekingsovereenkomst ontvangt u van ons een factuur. Deze dient uiterlijk 2 werkdagen voorafgaand van het optreden betaald te zijn.

WAT ZIJN DE PRIJZEN?

Prijzen zijn afhankelijk van aantal artiesten en de reiskosten. U kunt ten alle tijden en vrijblijvende een offerte aanvragen.